Alternate Text

Hvem er Menageriet?

 

Lokalproduceret

Hos menageriet i Thy kan vi kombinere de gode snedkermaterialer og samtidigt være med prismæssigt, da vi får vores materialer direkte og dermed ikke har bekostelige mellemled. Produktionen er lokal, der ligger ikke en miljømæssigbelastning ift. transport fra udlandet og en hensigtsmæssig godt dansk opbygget produktion. I den lokale produktion behandles træet og de øvrige materialer efter danske håndværksmæssige traditioner.

 

Showroom

Vi har desuden prioriteret et mindre og hyggeligt showroom, hvor vi kan fremvise vores brede udvalg af kvalitetsmaterialer. Her kan vi præsentere alle vores finer, linoleum og laminat udgaver til fronter på dit køkken, bryggers eller bad. Vi kan inspirere til dit næste projekt og vise unikke muligheder for grebsløsninger, farvesammensætning og skræddersyede løsninger. Herunder alle de unikke farvekombinationer, der kan vælges indenfor vores udvalg af laminater og linoleum. Alt dette med baggrund i mere end 10 års erfaring indenfor køkkenbranchen. I showroomet er der mulighed for at blive guidet gennem processen, hvor man kan stå med materialerne fysisk i hænderne og mærke kvaliteten. Hele vejen igennem med jeres ønsker til form og farver i fokus.

 

Bæredygtighed

Hos Menageriet lægger bæredygtigheden i at materialerne produceres lokalt. Desuden vil vi gerne tilbyde en fleksibel løsning på fx udskiftning af fronter på eksisterende indmad, hvis det udelukkende er fronterne, der er nedslidte efter mange års brug. Dvs. skræddersy en løsning, der giver mulighed for at bibeholde delelementer af fx et eksisterende køkken og dermed spare miljømæssigt på ressourcerne. Det er meningsfyldt både ift. miljø og økonomi.

 

Samarbejdspartnere

Vi samarbejder med Geisler omkring bordplader, som har et bredt udvalg af både stilrene og levende bordplader. I vores showroom findes desuden smukke lamper, der forhandles lokalt af Thisted El-forretning og dekorationen findes også lokalt hos Butik Unik. 

Alternate Text
Du er altid velkommen til at kontakte os på
daniel@menageriet.dk eller 61 39 31 70Image00003

Besøg vores showroom i Thisted

Vores showroom er åbent efter aftale, så I har vores fulde opmærksomhed når I er på besøg og ligger på adressen:

Fårtoftvej 240, 7700 Thisted

Se mere og book